(untitled) (Промышленный Транспорт Казахстан, 2025)
Көпір құрылымы элементінің кернеулі-деформацияланған күйі реттегішін күрделі кескін пластинкасы түрінде синтездеу (жинақтау) міндеті қойылды. Реттегіш жұмысының жоғары тиімділігі импульстік әсер ету мысалында көрсетілді. Құрылымның нақты өлшемдері үшін сандық есептеу нәтижелері келтірілген.